Cine suntem ? Ce facem ? Cum am inceput?

 Salut. Numele meu este Alex si am fondat EDM Decor in 2019 cu scopul de a oferii servicii de colantare auto, inscriptionari auto, branding flote auto si alte servicii de colantari arhitecturale precum colantare mobila, usi, electrocasnice, pereti,etc.

De ce fac asta? 
Totul a pornit din pasiunea pentru auto si din experienta de colantor acumulata in peste 10 ani. Aici am facut legatura cu nevoile pietei din Romania si am ajuns sa constat ca sunt persoane care au nevoie de acest serviciu si doresc sa lucreze cu cineva de incredere si serios.

 Ce pot oferii clientilor mei?
Putem oferii servicii de colantare auto, inscriptionari auto, montaj autocolant pe diferite suprafete,folii de protectie, colantare mobila, colantare usi,electrocasnice,bucatarii,etc.

 Cum procedez?
Tin legatura stransa cu clientii si le oferim toate informatiile necesare.
Comunic pe email sau whatsapp pentru poze,mostrale,informatii si preturi.Parerea clientilor conteaza

Recenziile reale lasate de catre clientii nostri.

Sunt foarte serioși, respectă termenul de finalizare a lucrării, sunt profi, amabili și empatici! Nouă ne-au colantat un smoothie bike; au zis că văd și fac pentru prima dată așa ceva dar s-au implicat și le-a ieșit perfect.

Hannemaria Strete

Lucru profesionist, usile ararta ca noi, nici nu zici ca au fost colantate. Multumesc pentru promptitudine si seriozitate.

Anca Radu

O firma foarte serioasa si cu servicii de calitate! Recomand cu incredere!

SDS Group

Foarte multumit! Atitudine, calitate, preturi, rabdare, ambianta foarte placuta…toate de nota 10! Multumesc foarte mult

Catalin

Super ok, am facut un chrome delete, a iesit super bine. Recomand.

Ionut Anghel

Am găsit în sfârșit o echipa la care știu ca pot sa revin oricând, în care sa am incredere. Ii voi recomanda cu siguranță mai departe. Raport calitate-preț exceptional și o comunicare foarte eficienta!

Geanina-Mihaela Burlacu

S.C. Echipa de montaj Decor S.R.L.

CIF: 44926829

J40/16174/2021