Colantare mobila la domiciliu 

Va intrebati cum sa redecorati mobila dumneavoastra? Colantare mobila este solutia potrivita si ieftina.

Echipa de montaj ofera solutii complete pentru colantare mobila direct la domiciliul dvs.

Schimbati culoarea mobilei cu texturi si culori speciale, culori solide,metalizate,lemn,texturate,catifea,sclipici,etc.

Popularitate crescuta a dulapurilor infoliate in autocolant in ultimii ani, le-a facut o aparitie foarte frecventa intr-o casa sau in birouri. Desi o mobila colantata ar putea parea depasita , aceasta ofera de obicei o baza buna si o structura pentru o mobila noua.

Adesea ni se pun o serie de intrebari cu privire la colantare mobila cu autocolant si daca este posibila utilizarea autocolantului pe orice suprafata, de aceea am creat o lista de raspunsuri pentru cei interesati.

Puteti picta peste autocolant?

Nu este imposibil sa pictati pe o suprafata de autocolant, dar cu siguranta nu este recomandat. De obicei, o mobila colantata in autocolant va avea o garantie a montajului si autocolantului intre 0.6 si 5 ani. Dupa acest timp (si uneori chiar inainte), autocolantul va incepe sa prezinte urme de imbatranire , cum ar fi ; se poate crapa din cauza caldurii excesive, se poate dezlipi, se poate pata din cauza grasimilor.Toate aceste lucruri se pot intampla din pricina conditiilor la care este expus sau din pura instalare gresita pe alocuri. Desigur, ca orice om , putem avea scapari la montaj si putem instala ceva gresit, dar nu va faceti griji deoarece ne asumam in totalitate riscul de a oferi o garantie completa, aceasta include reparatia oricarui defect ce ne reprezinta.

Puteti lipi inapoi autocolantul cu solutii de lipit (ex: superglue)?

Desigur, se poate aplica solutii de lipit pentru a repara anumite parti, dar aceasta solutie nu este recomandata din pricina deteriorarii suprafetei cum ar fi melamina lemnului sau vopseaua.

In cazul in care autocolantul se dezlipeste sau apar bule de aer, va rugam sa ne contactati. Daca procesul de dezlipire se intampla din cauza montajului, asiguram refacerea piesei. Atentie ! Nu este recomandat sa lipiti autocolantul cu solutii de lipire (ex: superglue).

Cat rezista autocolantul pe mobila dumneavoastra?

Autocolantul vine cu o garantie de producator intre 1 si 7 ani.

Garantia de colantare mobila se da in functie de fiecare lucrare in parte. Datorita conditiilor de montaj , locul unde se afla mobila si complexitatea mobilei, aceasta garantie este calculata si oferita de catre noi cu maxima seriozitate. Exista cazuri unde nu putem oferi garantie din pricina conditiilor in care se afla mobila.

Autocolantul pentru mobila este special creat pentru a avea aderenta maxima pe lemn sau alte suprafete dar la baza are acelasi principiu ca si restul autocolantelor , cum ar fi ; autocolantul ce se aplica pe autovehicule, autocolantul pe care il vedeti in spatiile comerciale.

Pe ce suprafete se poate aplica ?

Acest proces de colantare mobila reprezinta montarea autocolantului pe mai multe suprafete drepte sau curbe.

Autocolantul poate fi aplicat pe mobila din lemn masiv , mobila din PAL , mobila din lemn , mobila din corian ( compozit ) , mobila din metal , mobila din sticla.

De asemenea putem oferii si alte servicii cum ar fi montaj tapet.

Ce culori sau modele putem oferi?

Oferim o gama larga de culori sau modele, cum ar fi ; culori solide,metalice,oglinda,translucente,transparente,mat sau lucios; iar pe partea de modele putem avea modele de lemn,catifea, piele ecologica,caramida,floral,etc.

Pentru oferte de pret rapide sau intrebari ne puteti contacta la contact@echipademontaj.ro