Oferte direct pe mail sau Whataspp
contact@echipademontaj.ro | 0728 199 914

Trimiteti poze cu ceea ce doriti sa colantati, modelul sau culoarea de autocolant si orasul/sectorul unde se afla.

 Putem colanta orice, de la dulapuri de bucătărie, aparatele de bucătărie, dulapuri simple, mobilierul de birou, mesele, mobilierul pentru copii și orice altceva ce are o suprafață netedă.

Colantare bucatarie si mobilierul acesteia a devenit foarte populară pentru actualizarea articolelor cu aspect vechi și obosit . Autocolantul poate fi lucios sau mat, in diferite culori sau print, iar asta il face perfect pentru modernizarea mobilei dumneavoastra la un pret accesibil. Poate chiar la jumatate din pretul unei mobile noi.

Este un produs popular de bricolaj pe care îl poate folosi oricine pentru a face reconditiona mobilierul de uz casnic sau comercial.

Autocolantul folosit de catre noi este potrivit pentru colantarea bucătăriei, electrocasnicelor, meselor, mobilierului, ușilor … și orice vă puteți gândi! Așadar, parcurgeți gama noastră uriașă de autocolante sau consultați toate categoriile noastre în secțiunea de autocolante mobila ( click aici).

Timp de executie foarte scurt

Timpul de executie a colantarii unei bucatarii poate dura de la 1 zi pana la 4 zile. 

Ieftin si bun

Colantarea unei bucatarii poate costa mult mai putin decat v-ati imagina.

Usor de curatat

Autocolantul folosit de catre noi este usor de curata cu solutii uzuale si nu necesita intretinere in timp.

Rezistenta in timp

Garantia foliilor este intre 1 si 5 ani. In functie de mai multi factori,acest termen se poate schimba.

Cel mai bun raport pret/calitate
Adauga valoare casei tale
experti in montajul de autocolant
o multime de culori si texturi

Oferim servicii de colantare bucatarie la domiciliu. Nu arunca mobila veche,colanteaz-o!

Colantare bucatarie / infoliere cu autocolant la domiciliu Bucuresti – Ilfov

Există o mulțime de aspecte negative in privinta revopsirii mobilei și multe aspecte pozitivele atunci când vine vorba de colantare bucatarie . La o revopsire a mobilierului, timpul de executie este destul de mare iar pretul poate fi cat o bucatarie noua, pe langa acest aspect,vopseaua poate scoate in evidenta anumite imperfectiuni ale mobilei. Prin colantare bucatarie, scapati de tot stresul si timpul pierdut pentru ca aceasta se face la domiciliul clientului cu manopera minima de demontaj si montaj, pe langa asta, autocolantul poate acoperii anumite imperfectiuni deoarece folia autocolant folosita de catre noi este una destul de groasa si cu un adeziv foarte bun, asa ca, colantati-va mobila bucatariei si aduceti un plus de viata in casa dumneavoastra.

Mai putin stres decat instalarea unei bucatarii noi

O noua mobila de bucatarie inseamna multa munca si mult timp pierdut. In primul rand , vechea bucatarie trebuie demontanta si aruncata ,ceea ce inseamna multa mizerie la care se adauga costurile de a aruncare a deseurilor. In al doilea rand, o bucatarie noua necesita un timp de executie de cateva saptamani plus montajul ei de cateva zile. Prin colantarea bucatariei vechi, scapi de tot stresul si totul se poate rezolva in doar cateva ore.

Igienic si usor de curatat

Autocolantele special create pentru mobilier, a fost conceput pentru a fi igienic si usor de curata doar prin stergerea lui cu solutii de uz casnic. De asemenea el poate fi restaurat prin incalzirea acestuia cu o suflanta aer cald.

Arata ca o bucatarie noua

Daca nu esti sigur de cum va arata bucataria, nu-ti face griji, ea va arata ca noua odata ce totul este terminat, finisat si sigilat. Exista o multitudine de modele si culori ce poate face mobilierul de bucatarie sa arate ca nou. Toate acestea fara stres si mizeria provocata de instalarea unei bucatarii noi.

Salveaza banii

Salveaza banii ce ii dadeai pe o bucatarie noua si mergi in concediu cu ei. Costurile unei colantari de bucatarie pot fi mai mult decat jumatatea unui mobilier nou de bucatarie.

1-10 ani garantie 

Serviciile noastre vin cu o garantie ce porneste de la 1 an si pot fi chiar si de 10 ani de zile. Aici depinde de starea mobilei,materialul folosit si timpul de executie al acestuia.