Colantare usi si toc usa

Colantare usi si tocuri de usa în folie adeziva colorata sau alba de înaltă calitate a fost întotdeauna populară, în principal datorită gamei vaste de culori și finisaje disponibile, dar și datorită sumei de bani pe care o puteți economisi în comparație cu înlocuirea unei usi. – în unele cazuri până la 80 %.

Serviciul de colantare usi nu se limitează la proprietăți rezidențiale. Avem experiență în ceea ce privește colantarea usilor interne și externe pentru școli, întreprinderi și alte locatii comerciale. Așadar, dacă aveți întrebări sau doriți să oferim o ofertă gratuită, fără obligații, spuneți-ne.


O MULTIME DE CULORI

Putem oferi o gama larga de culori si texturi pentru colantare usi si rame geamuri.

FARA DEMONTAJ SI MONTAJ

Nu este necesar sa demontam usa sau tocul ei pentru a fi comantata, dar in unele cazuri, suntem nevoiti

Acopera defectele

Autocolantul poate acoperii defectele sau culorile vechi.

MATERIALE DE CALITATE

Oferim materiale de calitate si servicii profesionale pentru colantare usi si colantare rame geamuri.

Preturi informative

Usa metalica (fara toc) – 400 lei

Toc usa metalica – 200-300 lei

Decolantare usa metalica – 200-300 lei

Usa interior (fara geam) – 400 lei

Toc usa interior – 200 lei

Usa interior (cu geam) – 500 lei


Preturile sunt informative si se pot modifica in functie de modelul de usa, materialul ales,necesarul de reparatii la usa si zona in care se afla lucrarea.

Cateva motive bune daca te gandesti sa colantezi usa sau geamul

Nu doar ca este mai ieftin, dar este si mai rapid si ofera un aspect placut.

Nu necesita demontajul lor

Serviciul nostru de colantare usi ofera confortul de a nu iti bate capul cu demontarea usii sau tocului acesteia. Noi venim la locatie si colantam direct.

Costuri mici

Costurile de colantare sunt cu aproape 80% mai mici decat inlocuirea lor cu alte usi. De asemenea, neavand nevoie de demontaj, noi putem oferi o mana de lucru mult mai ieftina decat firmele specializate in montajul lor.

Oferim peste 200 de culori,texturi si modele de autocolant pentru a gasi cea mai buna varianta. Transformam usa in doar cateva ore pentru a face ca locuinta dvs sa arate ca o locuinta de lux.

Acopera imperfectiunile

Poate acoperii aproape 100% imprefectiunile si culorile solide si imbatranite. Autocolantul alb are adeziv gri ceea ce il face blockout pentru orice culoare.