pret colantare auto tesla 3

Colantari auto Bucuresti

Colantari auto Bucuresti

Daca te gandesti la schimbarea culorii masinii tale dar pretul pentru vopsirea ei nu este tocmai justificat, noi avem solutia. La EDM Decor ofera colantari auto bucuresti cu folii de la branduri cunoscute, Avery Dennison, Oracal, KPMF, Mactac.

Autocolantul este special conceput pentru a fi montat pe autovehicule si este rezistent la intemperii, micro zgarieturi iar cel mai important, protejeaza vopseaua originala.


Folia pentru colantari auto iti ofera avantajul de a personaliza masina cu diferite culori sau texturi. Autocolantul auto vine in culori solide multiple, negru mat sau super-mat,negru satin, culori metalizate, culori cameleon, camuflaj, carbon sau metalic.

Ce autocolant folosim?

Lucram cu brand-uri precum Avery Dennison, Oracal, 3M, Omega-Skinz, KPMF Arlon

Colantari auto Bucuresti – Branduri de autocolant auto

La  EDM Decor lucram cu autocolant auto de calitate care ofera finisaje foarte interesante, garantia in timp si sisteme tehnologice de top, cum ar fi sistemul de eliminare a aerului pentru a scoate orice bula de aer, sistemul de self-healing care face repara orice micro-zgarietura.

Garantia autocolantului auto este data de fiecare producator in parte si poate fi intre 1 si 7 ani de zile. Folosind branduri de autocolant auto cu renume pe piata, putem oferii clientilor nostri o garantie in conformitate cu autocolantul ales.

Brandurile pe care le folosim sunt; Avery Dennison, 3M 1080 / 2080, Oracal 970, KPMF,Arlon.


Ce inseamna colantare auto si ce este autocolantul?

Colantarea auto a devenit un subiect foarte dezbatut in randul pasionatilor auto si de asemenea o varianta foarte buna de a-ti schimba culoarea sau a aduce o schimbare masinii tale.

Autocolantul este rezistent, durabil, flexibil si vine intr-o varietate mare de culori si texturi. Atunci cand colantarea este facuta profesional ea poate arata ca o vopsea.

Colantari auto integrale,cunoscuta ca si infoliere auto, ofera doua mari beneficii. Primul beneficiu este ca ofera protectie vopselei originale, protejand-o de zgarieturi si de razele UV. A doilea beneficiu este ca iti ofera posibilitatea de a alege orice culoarea disponibila si ai libertatea de a alege exacte ceea ce ti se potriveste.

Autocolantul auto este usor de intretinut, se poate spala fie la o spalatorie fie personal. Se poate spala cu sampon auto apoi necesita o buna clatire. Daca masina se spala cu un pistol cu presiune, se necesita o atentie sporita deoarece presiunea apei poate sparge autocolantul sau il poate dezlipi de la colturi. Pentru a nu deteriora autocolantul, tineti lancea cu presiune la o distanta mai mare decat de obicei si nu insistati la colturi sau margini, presiunea apei poate face autocolantul sa se dezlipeasca, dar nu trebuie sa iti faci griji pentru ca in cazul unui defect, acesta se poate recolanta la un cost mult mai mic decat daca ar fi necesar o revopsire.

Colantarea auto poate fi mult mai ieftina decat o revopsire. Colantare auto nu necesita pregatirea similara cu cea pentru revopsire, costurile de manopera sunt automat mai mici iar timpul de executie poate fi de 2-5 zile, in timp ce la o revopsire poate ajunge pana la 3 saptamani.

Odata ce colantarea auto este terminata, nu necesita timp de uscare, asta inseamna ca poti pleca cu masina direct de la atelierul nostru fara probleme.

Diferite tipuri de colantari auto

Deci care sunt optiunile pentru colantari auto? Trebuie sa colantezi toata masina sau se poate colanta doar anumite elemente?

Bineinteles ca se pot colanta doar anumite elemente si nu esti obligat sa colantezi toata masina daca nu doresti. Se poate colanta doar capota sau plafonul , doar oglinzile sau doar anumite zone unde vrei doar sa protejezi, daca doresti sa colantezi masina integral, aceasta se poate face si la exterior si la interior avand posibilitatea de a colanta si interioarele usilor si a stalpilor.

Gasiti mai jos detalii de colantare pentru fiecare tip in parte.

Colantari auto integrale

Daca doresti protectie totala pentru masina ta sau schimbarea culorii integrale, acum o poti face cu autocolantul auto. Se poate infolia orice panou de pe masina si poti alege orice culoare doresti.

Colantarea integrala cu finisaje mate este una din variantele populare, dar si carbonul revine la moda pentru anumite elemente. Poti de asemenea sa iti personalizezi colantul prin imprimarea lui .

Colantare partiala

Poate ca doresti sa iti personalizezi sau sa iti protejezi doar capota masinii sau plafonul, sau ai un buget limitat. In acest caz, o colantare partiala iti poate personaliza masina la un cost mult mai mic.

Unul din avantajele colantului auto este ca nu se decoloreaza dupa 1-2 veri insorite, asa ca poti colanta partial, in functie de buget, iar cand doresti sa colantezi si restul nu apar diferente de culoare (doar in cazul in care lotul autocolantului se schimba, ex: la 2 ani se modifica putin nuantele de culoare)

Colantare plafon auto

Contrastul este esential in industria auto de aceea unii producatori auto ofera aceasta optiune direct din fabrica. Acum poti avea si tu aceasta optiune prin colantarea plafonului sau a altor elemente. Cea mai comuna culoarea pentru colatarea plafonului este negru lucios, acesta ofera senzatia de plafon panoramic si se poate combina cu geamurile fumurii.


De ce sa iti colantezi masina?

Prin colantare auto iti protejezi bunul si investitia, dar poate fi si un mod bun prin care sa iti etalezi masina si sa o faci mai speciala decat restul. Aplicand un strat de autocolant colorat sau protectiv te ajuta sa mentii starea exterioara a masinii iar atunci cand vrei sa vinzi masina se poate da jos colantul iar vopseaua arata ca noua.

Pietricelele de pe drum sunt una din marile probleme pentru partea frontala a unei masini, prin colantarea ei o protejezi si nu o sa mai ai probleme cu vopseaua sarita de pe capota masinii sau de pe bara din fata.

Daca ai avut un incident si unul din elemente este zgariat , se poate inlocuii autocolantul doar pentru acel element fara a fi nevoie sa recolantezi toata masina, asta in cazul in care masina a fost colantata integral.

Chiar daca vopseaua masinii este veche si zgariata, aceasta se poate colanta si poate arata ca o masina noua.

Concluzie? 

Masina poate fi numita si a 2a casa, de aceea trebuie intretinuta, protejata si personalizata. Colantarea auto este una din cele mai bune variante avand multiple beneficii. 

Vrei sa ai grija de masina ta? Atunci protejeaz-o si personalizeaz-o!

Intradevar, sunt si dezavantaje, cum ar fi ca nu este recomandat sa se depaseasca termenul de garantie cu autocolantul pe masina deoarece exista riscul de a nu se mai putea da jos colantul, nu rezista in timp precum o vopsea profesionala.


Locatie atelier

Strada Zamfir Nicolae , Sector 2, Bucuresti

Contact

contact@echipademontaj.ro

Phone

0728 199 914