Oferte direct pe Email- contact@echipademontaj.ro

Trimiteti poze cu ceea ce doriti sa colantati, modelul sau culoarea de autocolant si orasul/sectorul unde se afla.

Colantare mobilier

Serviciul de colantare mobilier va aduce un upgrade in casa dvs?

Raspunsul este cu siguranta da. Cu serviciul de colantare mobilier, puteți schimba rapid și simplu aspectul oricarei piese de mobilier. Așadar, dacă nu îți place aspectul biroului tău sau dorești să-ți modernizezi masa sau să îți schimbi culoarea dormitorului, noi venim cu solutia de care ai nevoie pentru a oferi tuturor amenajărilor din casa ta o transformare semnificativă.

Ce inseamna colantarea mobilierului?

Daca a-ti auzit de colantare sau infoliere cu autocolant atunci sunteti familiarizati si cu termenul de colantare auto. Acum vedem o multime de autoturisme colantate in culori stralucitoare, imitatii de carbon, glitter, crom si multe altele.Acest lucru este posibil cu noile tehnologii de folii adezive ce vin in varietati multiple de culori si modele.

Acest lucru este acum posibil si pentru mobilier. Exact ca autocolantul auto, acum exista si autocolant special pentru mobila ce vine in diferite culori si modele. Acum nu mai este nevoie sa schimbi intreaga mobila doar pentru ca nu iti mai place culoarea, poti colanta mobilierul intr-un timp scurt si la un pret accesibil.

Cand mergi sa iti cumperi mobilierul, nu ai prea multe optiuni de culori si modele disponibile. Acest lucru poate fi disponibil cu modelele si culorile din paletarul de autocolant mobila.

Daca doresti culori aprinse lucioase sau culori mate, imitatie de lemn, imitatie marmura, beton, metalice, imitatie piele, catifea sau caramida, acum este posibil.  

Culori si modele de autocolant disponibile in diferite variante de calitate;

 • D-C-Fix pentru imitatii de lemn (fabricat in germania)
 • Coverstyl / 3M Di-Noc pentru imitatii lemn, marmura, beton, metalice, piele.
 • Avery Dennison pentru culori solide 
 • Oracal 
 • Mactac


Ai cumparat mobilier si nu iti place culoarea? Acum poti transforma mobilierul prin colantarea lui cu imitatii si culori ce ii ofera un aspect premium si iti fac casa mai frumoasa.Ce tip de mobila se poate colanta?

Incepand de la o masa veche pana la intreaga bucatarie. Se poate colanta aproape orice tip de mobilier si electrocasnice.

Acum le poti schimba complet aspectul prin colantarea lor fara a fi nevoie sa demontezi sau sa muti mobila.

Putem colanta urmatoarele tipuri de mobila:

 • Sifonier
 • Dulap
 • Paturi
 • Noptiere
 • Biblioteca
 • Corpuri bucatarie
 • Fete usi dulapuri
 • Mese 
 • Usi interior/exterior
 • Electrocasnice
 • Birouri
 • Pian/pianina


Puteti picta peste autocolant?

Nu este imposibil sa pictati pe o suprafata de autocolant, dar cu siguranta nu este recomandat. De obicei, o mobila colantata in autocolant va avea o garantie a montajului si autocolantului intre 0.6 si 5 ani. Dupa acest timp (si uneori chiar inainte), autocolantul va incepe sa prezinte urme de imbatranire , cum ar fi ; se poate crapa din cauza caldurii excesive, se poate dezlipi, se poate pata din cauza grasimilor.Toate aceste lucruri se pot intampla din pricina conditiilor la care este expus sau din pura instalare gresita pe alocuri. Desigur, ca orice om , putem avea scapari la montaj si putem instala ceva gresit, dar nu va faceti griji deoarece ne asumam in totalitate riscul de a oferi o garantie completa, aceasta include reparatia oricarui defect ce ne reprezinta.

Puteti lipi inapoi autocolantul cu solutii de lipit (ex: superglue)?

Desigur, se poate aplica solutii de lipit pentru a repara anumite parti, dar aceasta solutie nu este recomandata din pricina deteriorarii suprafetei cum ar fi melamina lemnului sau vopseaua.

In cazul in care autocolantul se dezlipeste sau apar bule de aer, va rugam sa ne contactati. Daca procesul de dezlipire se intampla din cauza montajului, asiguram refacerea piesei. Atentie ! Nu este recomandat sa lipiti autocolantul cu solutii de lipire (ex: superglue).

Cat rezista autocolantul pe mobila dumneavoastra?

Autocolantul vine cu o garantie de producator intre 1 si 7 ani.

Garantia de colantare mobila se da in functie de fiecare lucrare in parte. Datorita conditiilor de montaj , locul unde se afla mobila si complexitatea mobilei, aceasta garantie este calculata si oferita de catre noi cu maxima seriozitate. Exista cazuri unde nu putem oferi garantie din pricina conditiilor in care se afla mobila.

Autocolantul pentru mobila este special creat pentru a avea aderenta maxima pe lemn sau alte suprafete dar la baza are acelasi principiu ca si restul autocolantelor , cum ar fi ; autocolantul ce se aplica pe autovehicule, autocolantul pe care il vedeti in spatiile comerciale.

Pe ce suprafete se poate aplica ?

Acest proces de colantare mobila reprezinta montarea autocolantului pe mai multe suprafete drepte sau curbe.

Autocolantul poate fi aplicat pe mobila din lemn masiv , mobila din PAL , mobila din lemn , mobila din corian ( compozit ) , mobila din metal , mobila din sticla.

De asemenea putem oferii si alte servicii cum ar fi montaj tapet.

Ce culori sau modele putem oferi?

Oferim o gama larga de culori sau modele, cum ar fi ; culori solide,metalice,oglinda,translucente,transparente,mat sau lucios; iar pe partea de modele putem avea modele de lemn,catifea, piele ecologica,caramida,floral,etc.

Pentru oferte de pret rapide sau intrebari ne puteti contacta la contact@echipademontaj.ro
sau 0728 199 914